Recreatiebouw

Het ontwikkelen en realiseren van recreatiewoningen is een vak apart. De uitdaging is een ideale mix van beleving, ruimtegebruik en kosten te kiezen.

Wij denken met u mee!

Emergo heeft ervaring met zowel het ontwerp als de realisatie van recreatiewoningen en denkt graag met de recreatieondernemer mee. In het ontwerpproces wordt immers voor het belangrijkste deel het succes van een nieuw plan bepaald!

Binnenhuisarchitectuur en de inrichting van de recreatiewoningen zijn cruciaal voor het slagen van een recreatiebouwproject. Emergo heeft brede ervaring met het sleutelklaar maken en opleveren! Daarmee heeft de recreatieondernemer een zorg minder.

Prefabricage biedt voordelen

Emergo Bouw is zusterbedrijf van Emergo Houtconstructies, een toeleverancier van prefab houten bouwproducten op landelijk niveau. Het toepassen van prefabricage biedt unieke voordelen bij seriematige recreatiebouw. Het behoeft geen verdere toelichting dat Emergo deze voordelen als geen ander weet te benutten bij de bouw van vakantiebungalows of recreatiewoningen.

Houtskeletbouw, betonbouw en traditionele bouw

Emergo Bouw combineert graag het beste uit de verschillende bouwsystemen: houtskeletbouw, betonbouw en traditionele bouw. Daarmee kan de klant een optimaal eindresultaat worden geboden.